Изложба "Енигма"


Истински празник на женствеността настъпи с откриването на мартенската изложба на галерия Арт Виза България. Експозицията, разположена във фоайето на Българска търговско-промишлена палата, е наречена “Енигма” и преплита творческите трептения и съкровените емоции на неразгадаемата женска душа на 7 артистични дами: художничките Александрина Караджова, Цветелина Русалиева, Нина Златева, Лидия Стефан и Атанаска Стоянова, a вечерта на откриването гостите се насладиха и на бижута от стъкло на Светлана Гачева от Vetrocity, създадени по фюзинг технология.

Истински фурор предизвикаха елегантните тоалети на модния дизайнер Мариана Панайотова (El Mari), която се представя с изискани рокли като опияняващи ухания - част от новата й колекция “Опиатна”.
Част от тоалетите в изложбата са създадени в съвместен проект с художничката Александрина Караджова. Специално подбрани картини с женски образи и флорални елементи присъстват в роклите като екзотични щампи и ги превръщат в истинско произведение на изкуството.

Благодарности за снимковия материал на Ния Касабова, Николай Апов и HiLife.

Анонс в kafene.bg >>

Анонс във в.Дневник >>
Галерия "Арт Виза България"

13 март - 12 април 2012