Ателие Acrista, София

Подарете си красиви мигове и изящност като посетите моето уютно и позитивно арт пространство. Тук с много вдъхновение и магическа енергия сътворявам чудеса от цвят върху белите платна. Ателието ще ви очарова и зареди и ще забравите за света навън.
Тук ви очакват оригинални картини с маслени бои и сух пастел, принтове върху платно и фото хартия, ваучери за подарък, ръчно изработени картички, каталози и книги с поезия. Откриете ли своята идея за подарък, ще направим красива опаковка, така че да доставим радост на любимия човек.

“Това местенце е пълно с магия, харизма и тайните на вълшебна женственост.” Биляна Борова, FB

Адрес:

София, кв. Гео Милев

Часове за клиенти:
Ателието можете да посетите в удобно за вас време, включително събота, след предварителна уговорка на тел: +359 88 7986879 или на acrista@acrista.com.

Ателието предлага и стативи под наем, подходящи за събития в галерии, хотели, изложения, ресторанти, партита, молове, книжарници. За детайли кликнете на стативчето или посетете раздел FAQ.

Ателие за рамки Арковна, София

В продължение на успешно дългогодишно партньорство и по покана на ателие за рамки Арковна, от октомври 2015 година в ателието на ул. Шипка 6 в София можете да закупите принтове на Александрина Караджова - Acrista.
На разложение са различни формати репродукции на картини (принтове върху платно и върху фотохартия), подходящи и за подарък.

Адрес:

София, ул. Шипка 6, СБХ

Работно време:
Пон - петък от 10 - 20ч
Събота - 10 - 17ч

За контакти:

0893 565757
0888 620944