Изложба "Енигма"

Истински празник на женствеността настъпи с откриването на мартенската изложба на галерия Арт Виза България. Експозицията, разположена във фоайето на Българска търговско-промишлена палата, е наречена “Енигма” и преплита творческите трептения и съкровените емоции на неразгадаемата женска душа на 7 артистични дами: художничките Александрина Караджова, Цветелина Русалиева, Нина Златева, Лидия Стефан и Атанаска Стоянова, a вечерта на откриването гостите се насладиха и на бижута от стъкло на Светлана Гачева от Vetrocity, създадени по фюзинг технология. 

Истински фурор предизвикаха елегантните тоалети на модния дизайнер Мариана Панайотова (El Mari), която се представя с изискани рокли като опияняващи ухания - част от новата й колекция “Опиатна”. 

Част от тоалетите в изложбата са създадени в съвместен проект с художничката Александрина Караджова. Специално подбрани картини с женски образи и флорални елементи присъстват в роклите като екзотични щампи и ги превръщат в истинско произведение на изкуството.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK