Представяне на книгата "Южна кръв"

Повече от 200 души се събраха в Студио 5 за премиерата на книгата „Южна кръв” на д-р Йорданка Господинова. В стила на южната кръв, вечерта започна с огнено пасо добле.

Гостите се насладиха на част от стиховете от „Южна кръв” под звуците на цигулката на Орлин Цветанов и китарата на Бисер Иванов и кадифения глас на Елена Петрова. Двамата музиканти, които са част от Оркестъра на примата Лили Иванова, бяха подготвили изцяло авторска музика, специално за представянето на лириката на Йорданка Господинова.

Студио 5 беше украсено от картините от корицата на “Южна кръв”, рисувани по стиховете от книгата от художничката Александрина Караджова. 

„Пожелавам на всяка жена да може да вземе частица от тази страст и лудост, която Дани ни дава с тази книга. А на всички мъже – да открият по една жена с южна кръв в своя живот.”, каза Надежда Захариева, редактор на книгата. И още:

“Какво, ако не „любов, която блика като ручей“, са стихотворенията на Йорданка Господинова, събрани във втората ù книга „Южна кръв“! Огледа ли се читателят в този любовен ручей, ще види отразена в него своята собствена душа, ще възкреси своите споделени и несподелени чувства, ще преживее своите щастливи и нещастливи мигове, ще полети със своите луди мечти през пространство и време. За да се превърне в част от вселената на любовта, сътворена от поетесата. Всеки, който прочете „Южна кръв“, който отпие от тази „любов, която блика като ручей“, поне в мислите си ще отрече „всички праведни навици“ и животът му ще стане „грях и свобода“.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK