Изложба "Сънища в синьо и оранж"

През месец май имах удоволствието да гостувам с изложбата си „Сънища в синьо и оранж” в галерия "Гора" в Монреал. 

На откриването гости от различни националности имаха възможността да се потопят в моите пастелни Сънища и не скриха възторга си от преживяното. В тази силно емоционална вечер за мен, на другия край на света, имах възможност да разкажа на посетителите историята по създаването на всяка от картините в експозицията.

Казват, че повечето хора сънуват черно - бяло. Затова пък моите Сънища са ярки, цветни, запомнящи се. Те са видения, които разказват чудни истории, приказки за неуловими усещания, винаги изкусно преплитащи реалност и фантазия. В изложбата “Сънища в синьо и оранж” избрах да споделя тези свои съновидения с живописната изразителност на две любими гами, синьото и оранжа. В тях Жената отново е в центъра - в различни превъплъщения, нежна, красива и неуловима и всяка от картините е докосване до сърцевината на женствеността.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK