10 години acrista.com

Дойде време и за 10-ти творчески рожден ден! Вечерта открихме с изненада за гостите - краткия документален филм за мен, заснет специално за случая. Последва впечатляваща ретроспекция на мои картини от 2003 година до днес под формата на 3D мапинг проекция върху балерината Памела Пандова. Тя беше облечена в специално създадена за събитието рокля, върху която бяха проектирани картините от изминалото десетилетие. Роклята за мапинга беше дело на дизайнерката Мариана Панайотова.

След представянето на видео материала и 3D мапинг шоуто, дойде моментът и за представянето на експозицията от 13 творби, подбрани специално за събитието „10 години магия”. За мен като рожденик също имаше огромна изненада – 30-килограмова триетажна торта, подготвена специално от моя вдъхновена клиентка, с мотиви от притежаваната от нея картина “Индигово сърце”.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK