Acrista.com с изцяло нова визия

Вярно е, че ни отне доста време, но съм щастлива да споделя, че изцяло обновеният сайт acrista.com вече е готов и ви каня да го посетите и разгледате, и да ми изпратите обратна връзка.


Добавихме много нови раздели и фукционалности, но най-важната промяна е, че сайтът вече е електронна галерия, в която можете да закупите оригинални картини и налични принтове, да поръчате изработка на принтове, които не са налични, в желан от вас размер, да поръчате ваучери за подарък и да се насладите на още много възможности и качествено съдържание.


Ако забележите нещо, което не работи както трябва, моля да ми изпратите принтскрийн и инфо на кой браузър сте и дали тествате на десктоп или мобилна версия. Така ще ми помогнете да изчистим малките проблемчета, които винаги съпътстват големите проекти :)

 

Огромни благодарности на екипа, който работи неуморно много месеци наред, за да създадем съвременен и елегантен продукт, който професионално и с внимание към детайла изцяло въплъщава визията ми за марката Acrista Art.

Очаквайте поредицата от видео материали, в която разказвам за новостите по раздели.
Вече е по-лесно отвсякога да (си) подарявате изящност!

Loading...
Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK