Картината “Декември” подкрепи “Вечер на Добродетелите”

Щастлива съм да споделя, че по покана на Фондация "За Нашите Деца" се присъединих като дарител към 13-тото издание на Вечер на Добродетелите и картината “Декември” стана част от благотворителния търг на събитието с водещ Игор Марковски.

 

Вечер на добродетелите се проведе на 31 октомври 2022 г. в Sofia Event Center. За 13-и път вечерта събра на едно място над 250 гости от дипломатическите, културни и бизнес среди, обединени около общата кауза в подкрепа на ранното детско развитие.

Патрон на събитието бе Н.Пр. д-р Роб Диксън, посланик на Обединеното кралство в България.

В името на детското щастие и надежда по време на Вечер на добродетелите „Пазители на детството“ бяха събрани над 230 хиляди лева. 100% от всички набрани средства по време на събитието ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца“, които ще подкрепят над 2500 деца и семейства през 2023 г.

 

Снимковият материал е любезно предоставен от Фондация “За нашите деца”, автори на фотографиите са Стефан Петранов и Мариана Стоичкова - Айзаксън.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK