Acrista Art календар за 2020

С голямо вълнение ви представям първия голям календар с мои картини, който нарекох “Мечтано време”. Стремя се всеки Acrista Art продукт да е елегантен, с интересна концепция и с изключително качество, затова с екипа ми създадохме не просто календар, а истинско естетическо преживяване!

“Мечтано време” съдържа 13 картини върху картон с ефект на платно.
Като необичаен елемент в дизайна добавихме още 12 страници от паус с ръчно рисувани от мен скици, които подсказват картината за следващия месец.

Календариумът е семпъл и изчистен, като акцентът е върху творбата и настроението, което тя носи.

Дизайнът на календара замислихме така, че да има и практическо приложение.

След края на всеки месец или в края на годината бихте могли да рамкирате избрани от вас картини, да ги аранжирате в дома или офиса си или дори да ги подарите.

Календарът ще е с цена 50 лв, но ако заявите и предварително заплатите своите бройки до 30 октомври, цената ще е с 10% отстъпка.
Заявените бройки ще бъдат разпращани от началото на ноември.

Не забравяйте, че “Мечтано време” ще е изключително подходящ за подарък и с него може да зарадвате близки, приятели и колеги за предстоящия празничен сезон.

Подарете (си) изящност!

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK