Благотворителен проект “Да си жена”

Официалното представяне на стихосбирката "Да си жена" откри Кампанията за борба с рака на гърдата 2006 на Националната асоциация на жените с онкологични заболявания в България. Вече четвърта поредна година кампанията се провежда под Патронажа на г-жа Зорка Първанова.

Събитието се състоя в Дипломатически клуб Глория Палас сред изявени личности на обществения живот, сподвижници на асоциацията и ценители на изкуството. Представянето бе съпроводено от изложба на моите картини, включени в книгата.

На официалното откриване заедно с Мариана Дончева, автор на стиховете в книгата,  дарихме 300 броя от тиража на стихосбирката на Националната асоциация на жените с онкологични заболявания в България. Така книгата достигна стотиците жени, подпомагани от Асоциацията в близо 50 града из цялата страна, за да им вдъхне духовна подкрепа, сила и надежда. Средствата от останалата част от тиража на книгата са предназначени за подпомагане на различни кампании за борба с рака.

Издаването на стихосбирката нямаше да е възможно без подкрепата на компаниите Logitech и ЗАД "Булстрад Живот". За популяризиране на идеята ни съдействаха електронните издания www.az-jenata.com и www.bg-mamma.com, в помощ на инициативата се включиха и частни лица.

Проекти като книгата „Да си жена”, които възникват като идея спонтанно и от сърце, са истинско предизвикателство към креативността и упоритостта, с която се довеждат до успешен край. „Да си жена” не е обикновена книга. 

Тя е откровен израз на житейския опит, на обичта и надеждата, на лутанията и възторзите, съмненията и вярата, които се раждат в женското сърце. И е факт поради нестихващата увереност, че смисълът да създаваш красота, е да я даряваш със съпричастност.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK