Участие в конференцията Women. Speak. Live. 2018

Да бъда част от конференцията Women. Speak. Live. беше едновременно удоволствие, предизвикателство и удовлетворение. В панела “Високо в небето: мечтите на смелите”, в който гостувахме с Лидия Русева, Ръководител полети, си говорихме за това, кога сме “високо в небето”, променят ли се мечтите ни през годините, какви са митовете и клишетата, предизвикателствата и ограниченията на професиите ни, кога сме смели, и наред с много други неща, има ли формула за успех, която сме формулирали за себе си. 

Women. Speak. Live. е събитие, в което си дават среща едни от водещите гласове на жените-лидери в света на бизнеса, предприемачеството, културата и политиката в България. То е източник на вдъхновение, подкрепа и свързване по между им, за да се превърне в основа за надграждане на тяхната увереност, лидерски потенциал и бизнес нюх. Благодаря на организаторите за поканата за участие!

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK